INICI / TEMES / Informació / Notícies

El concert serà el diumenge 30 d'abril, a les 18 h, a la Sala d'exposicions de Can Puget i forma part de la gira europea que el grup està realitzant i que els durà des dels Països Baixos fins a Islàndia passant per Lituània i França.

Sangre de Muerdago va començar com a projecte en solitari de l'exmembre de la banda gallega de Hc/Crust/Punk Ekkaia, Pablo Ursusson. Ara, la formació compta amb diferents músics d'arreu d'Europa. Sorgeix del vessant salvatge, dalt dels penya-segats, a les profunditats del bosc... Són cançons populars gallegues per curar, vagar i estimar.
Després de 16 anys, Sangre de Muerdago, arriba a Manlleu per presentar el seu dotzè treball ‘O vento que lambe las miñas feridas’. El grup de Folk gallec, serà per primera vegada a la ciutat en el 8è concert de la seva gira europea 2023 que els durà des dels Països Baixos fins a Islàndia passant per Lituània i França.
El concert serà el diumenge 30 d'abril, a les 18 h., a la Sala d'exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3). El preu de l’entrada és de 10 euros. www.sangredemuerdago.com

Concert sangre de muérdago.jpg

Comparteix