INICI / TEMES / Informació / Notícies

Aquesta setmana es celebra la setmana activa’t amb una àmplia oferta de propostes programades amb mirada intergeneracional.

En el marc del projecte d’envelliment actiu Espai Activa’t, es recupera la Setmana de la Gent Gran de Manlleu. Fa uns anys ja s’havia realitzat una setmana dedicada a les persones jubilades, amb actes i activitats pensades per a ells, però aquesta vegada es recupera amb una mirada diferent.

La programació de les activitats s’ha fet amb mirada intergeneracional i per això trobem al programa diferents activitats que es compartiran amb alumnes d’alguns dels centres escolars de Manlleu. Amb aquestes accions es busca el trencar prejudicis i estereotips associats a les persones de més edat i veure que la interacció entre diferents generacions és un valor enriquidor per a totes les parts.

La Setmana de la Gent Gran de Manlleu, és una setmana pensada des de la cultura i des de la perspectiva d’envelliment actiu i saludable, dissenyada mitjançant les propostes de les associacions de gent gran de Manlleu (AGGM, ASVAT I AFADIP) i amb les activitats adaptades per a què sigui una setmana al màxim d’inclusiva possible, per a promoure també la participació d’usuaris de la residència Aura, la Llar Residència i el Centre de Dia Josep Roqué i Castell.

El programa d’enguany inclou una sortida a Montserrat, torneigs de petanca i tenis taula, un concert amb la Principal de la Bisbal, xerrades i diverses activitats lúdiques. Tenir aquest programa tant variat ha estat possible gràcies a la col·laboració d’AFAS, centres educatius i programes esportius destinats a joves. Aquest treball conjunt farà més fàcil trobar espais de relació per posar en comú i treballar allò que ens uneix, independentment de l’edat.


Consulteu el programa adjunt (PDF) per què algunes de les activitats necessiten inscripció prèvia.

230323 gent_gran_manlleu.jpg

Documentació adjunta

Comparteix