Com a novetat d’enguany, el dissabte, 21 de gener, de 10 a 14 h., es farà la Fireta de Sant Antoni, un matí d’activitats per a tota la família a la plaça Fra Bernadí.
El diumenge, 22 de gener, a partir de ¾ d’11 del matí tindrà lloc el tradicional Passant dels Tres Tombs. Tot seguit, a les 13h es podrà veure el Ball del Ciri a la plaça Fra Bernadí.

El passat divendres, el pregó de l’exfutbolista manlleuenc Gerard Autet va donar el tret de sortida a les Festes dels Tonis de Manlleu. Aquest cap de setmana, 21 i 22 de gener, es celebraran els actes centrals d’aquesta festa declarada, des del 2019, Festa Tradicional d’Interès Nacional.

Els actes del cap de setmana s’iniciaran el divendres al vespre, amb l’obra de teatre de Marcel Tomàs & Cascai Teatre “El Comediant”. El dissabte al matí, com a novetat, a la plaça Fra Bernadí, hi trobareu tallers de manualitats i podreu fer una passejada en poni o en carro, activitats pensades per a gaudir en família i per apropar i fer partícips de la Festa del Tonis a tota la ciutadania. Finalment, el diumenge 22 de gener, a les 10 del matí es celebrarà la Missa solemne a la parròquia de Santa Maria i tot seguit es procedirà a la benedicció dels animals i a l’inici del passant. A les 12 h. hi haurà sardanes a la plaça, amb la Cobla Lluïsos i a les 13 h. es farà la dansa tradicional de les Festes dels Tonis de Manlleu, el Ball del Ciri.

230112 portada_tonis.JPG

Imatges relacionades

  • 230116 actes_tonis.JPG

Documentació adjunta

Comparteix