El diumenge 15 de gener tindrà lloc el primer concert del cicle, amb el violoncel·lista Gary Hoffman. El concert serà al Teatre Municipal de Manlleu, a les 18h.

Gary Hoffman és un dels millors violoncel·listes del nostre temps, combinant mestratge instrumental, gran bellesa de so i una sensibilitat poètica en les seves memorables actuacions. Va guanyar renom internacional després de la seva victòria com el primer nord-americà a guanyar el Concurs Internacional Rostropovich a París, el 1986.

Solista habitual en les orquestres més reconegudes del món, ha actuat amb les orquestres simfòniques de Chicago, Londres, Montreal, Toronto, San Francisco, Baltimore, així com amb les orquestres de cambra d'Anglaterra, Moscou i Los Angeles entre moltes d’altres. Gary Hoffman col·labora regularment amb directors tan cèlebres com André Prévin, Charles Dutoit, Mstislav Rostropovich, Pinchas Zuckerman, Andrew Davis, Herbert Blomstedt, Kent Nagano, Jesús Lopez-Cobos, James Levine.

Actua en importants recitals de música de cambra a tot el món, així com als festivals més prestigiosos. Combinant el seu temps i els seus compromisos principalment entre Europa i Amèrica, també viatja regularment per a concerts a Àsia. És convidat a les principals sales del món, com el Théâtre du Châtelet, Théâtre des Champs Elysées, Amsterdam Concertgebouw entre d’altres. Ha fet enregistraments per diversos segells discogràfics com SONI, EMI o HARMONIA MUNDI.

La seva vessant pedagògica el porta també a impartir classes magistrals a festivals i conservatoris superiors d’arreu del món.

El de Manlleu, serà un concert de violoncel sol on Gary Hoffman interpretarà les Suites de Bach núm. 1 i núm. 3 i el concert de violoncel sol de Gaspar Cassadó. El concert serà el proper diumenge 15 de gener, a les 18 h., al teatre Municipal de Manlleu.

ENTRADES: Venda d’entrades anticipades al Museu del Ter, 93 851 51 76. Preu: 15 euros. Gratuït pels Amics de la Música de Manlleu i pels menors de 16 anys.

230109 Cartell concert Amics de la Música 15 gener.jpg

Gener de 2023

Gabinet de Comunicació
T 93 850 66 66 | comunicacio@manlleu.cat

230109 Foto concert 15 gener.jpg

Comparteix