El concurs tindrà lloc el diumenge 8 de gener, de 8 a 13 h. Les obres presentades es podran veure a la Sala d’exposicions de Can Puget del 8 al 29 de gener.

És una de les activitats emmarcades dins dels actes culturals del Badanadal, Nadal i Reis a Manlleu.

 

Aquesta exposició reuneix les obres que han participat a la XLI edició del concurs.

Estan fetes per artistes d’arreu del país i de la mateixa ciutat. Totes ofereixen la seva particular visió d’espais, racons i indrets del terme municipal de Manlleu i rodalies.

La imatge que il·lustra el cartell d’aquesta exposició és el fragment d’una de les pintures guanyadores de la XL edició, obra de l’autora

de Sant Boi de Llobregat, Cèlia Sánchez Gómez.

 

L’Ajuntament de Manlleu convoca el Concurs de Pintura Ràpida des de l’any 1982. Hi pot participar tothom que ho desitgi. El tema i la tècnica és lliure i els participants han de pintar les seves obres dintre dels límits i les rodalies de Manlleu. Les inscripcions són gratuïtes i es faran durant el mateix dia del Concurs. S’obsequiarà a les persones participants amb un tiquet per esmorzar.

 

 

Un any més, l’exposició permetrà gaudir de les obres presentades al Concurs per artistes d’arreu del país i també de la mateixa ciutat, que ofereixen la seva particular visió d’espais, racons i indrets del terme municipal de Manlleu i rodalies.

 

Les obres presentades al XLI Concurs de Pintura Ràpida de Manlleu, convocat per l’ajuntament, es podran veure exposades a la sala d’exposicions de Can Puget del 8 al 29 de gener de 2023, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre.

 

Diumenge, 8 de gener de 2023

XLI Concurs de Pintura Ràpida de Manlleu

De 8 h a 10 h es segellaran les teles, a la Sala d’exposicions de Can Puget

A les 13 h recepció de les obres, a la Sala d’exposicions de Can Puget

A les 14 h lliurament premis, a la Sala d’exposicions de Can Puget

Imatge cartell expo Pintura Ràpida 2023

Imatges relacionades

  • Cartell expo XLI Pintura Ràpida gener 2023

Comparteix