El dimecres 28 de desembre, a les 9 del vespre, tindrà lloc el tradicional concert de Nadal d’Amics de la Música de Manlleu a l’Església de Santa Maria

Enguany, l’últim concert de l’any dels cicle d’Amics de la Música de Manlleu, serà el dimecres 28 de desembre, a les 9 del vespre, a l’Església de Santa Maria.

Aquest any el protagonista serà el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, sota la direcció de Xavier Puig i acompanyats al piano per Jordi Armengol i Paul Perera.

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana és un dels cors de cambra més prestigiosos de l’Estat espanyol, creat el 1990 per l’Orfeó Català, amb la missió de difondre la música coral universal, promoure la recuperació del patrimoni musical català i fomentar la nova creació. A Manlleu interpretaran una primera part de Nadales i una segona part dedicada als cors del Messies de Händel.

Es poden comprar les entrades anticipades al Museu del Ter. Telf: 938515176. Preu general: 15 euros. Gratuït pels socis d’Amics de la Música de Manlleu i pels menors de 16 anys.

 

221223 Cartell de Nadal_concert_amics_música.jpg

Comparteix