INICI / TEMES / Informació / Notícies

La Sant Silvestre es farà el divendres dia 31 de desembre a les 7 de la tarda. Aquest any la cursa tornarà a recórrer l’Avinguda Puigmal, amb sortida i arribada al Casal Cívic Frederica Montseny

El dissabte 31 de desembre, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc a Manlleu la clàssica Sant Silvestre. Una cursa  popular, gratuïta i oberta a tothom que s’ha convertit en el referent de les curses atlètiques populars de Cap d’Any, tant a la comarca d’Osona com en l’àmbit de l’atletisme català.

La cursa es tornarà a fer a l’Avinguda Puigmal, aquest any ocupant tota la seva llargada, des de la rotonda del carrer Puig Guardial fins a la rotonda de Sanglas Alsina. La sortida i l’arribada seran al Casal Civic Federica Montseny. Per tant, l’Avinguda Puigmal es tallarà al trànsit rodat a partir de 2/4 de 7 de la tarda i fins a les 9 del vespre.

La cursa serà cronometrada amb xip, fet que permetrà a les persones participants obtenir informació del temps real realitzat. En el moment de fer la inscripció es pot facilitar un número de telèfon mòbil al qual s’enviarà un SMS amb el temps realitzat. 

Aquesta 35a edició comptarà amb 3 curses per a diferents categories: 

  • Cursa infantil de 500 metres pels nascuts =>2015
  • Cursa juvenil 1.000 metres pels nascuts del 2010 a 2014
  • Cursa Sènior 5.000 metres pels nascuts =< 2009

 La inscripció a la cursa s’ha de fer per via telemàtica a través del web del Club Olímpic Manlleu. És gratuïta fins al dia 28 de desembre a les 23:59 h. 

Les inscripcions que es facin el mateix dia de la cursa, de les 17 h a les 18 h, tindran un preu simbòlic de 5 € i l’organització no assegura que hi hagi disponibilitat de places. Els dorsals i xips es podran recollir el dia 30 de 17 a 198 h., i el dia 31 a partir de les 17.30 h al mateix punt d’inici de la cursa, al Casal Cívic Federica Montseny. 

Informació, normativa i inscripcions al web del Club Olímpic Manlleu: http://www.olimpicmanlleu.cat/inscripcionsst-silvestre/

221221 sant_silvestre.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix