INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’acte se celebrarà aquest dissabte 26 de novembre a partir de les 4 de la tarda al pavelló de Fontajau de Girona, amb totes les entrades exhaurides

L’espectacle Catalunya Stars, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, es disputarà al pavelló de Fontajau de Girona, el dissabte 26 de novembre i acollirà les 30 millors actuacions tant de modalitats individuals com de modalitats grupals de patinatge artístic. Es podrà gaudir de Grups Xou, Lliure Individual, Solo Dance, convidats d’altres modalitats i medallistes de l’últim campionat d’Europa. 

El sistema de puntuació és el mateix que en les anteriors edicions. Cada esportista o grup està assignat a l'equip vermell, blau o groc, i les seves puntuacions se sumaran a les dels companys/es per veure quin dels tres equips es proclama campió. Els tres equips, groc, blau i vermell, estaran formats per 10 actuacions. Tres jutges atorgaran les seves puntuacions i el públic farà de 4t jutge a través dels likes que donin a les publicacions del compte d'Instagram @catalunya_stars_artistic. 

El quartet del Club Patí Manlleu que hi participarà està format per l’Ainoa Vila, la Noa Hernández, la Carla Parés i l’Elena Costa, amb l’entrenadora Núria Planas. Les patinadores participaran amb la coreografia “Mutació” que els va valer la 4a posició al campionat de Catalunya i la 10a al Campionat d’Espanya de patinatge artístic. 

El Catalunya Stars es podrà veure en directe a totes les televisions locals de La Xarxa, alhora que a la plataforma d'streaming Xala!.

221125 patinatge.jpg

Comparteix