INICI / TEMES / Informació / Notícies

El Gran Recapte d’Aliments serà el divendres 25 i dissabte 26 de novembre i a Manlleu hi haurà 3 punts de recollida: Sorli Discau, Bon Àrea i Caprabo. Tots els aliments que es recaptin en els establiments adherits a la campanya aniran directament al Sarró, Manlleu Aliments Solidaris.

Des de l’any 2009, la Fundació Banc dels Aliments realitza una campanya de recollida d’aliments simultània a molts municipis catalans. Enguany el Gran Recapte serà el divendres 25 i dissabte 26 de novembre. Com en altres edicions, tots els aliments que es recaptin en els establiments del municipi adherits a la campanya aniran directament al Sarró, Manlleu Aliments Solidaris.

Aquesta serà la 14a edició del Gran Recapte d’Aliments, i es portarà a terme entre el 25 de

novembre i el 6 de desembre amb l’objectiu de donar resposta a la precarietat alimentària en el nostre entorn. La gran novetat d’enguany serà el retorn de la recollida física d’aliments amb presència de voluntariat als establiments els dies 25 i 26 de novembre, els dies de recollida i on es concentren les activitats centrals de la campanya. El Gran Recapte serà en format mixt i es simultaniejaran les donacions físiques amb donacions monetàries.

A Manlleu hi haurà 3 punts de recollida:

  • Sorli Discau (Carretera d’Olot, 149)
  • Bon Àrea (Avinguda de Roma, 110)
  • Caprabo (Avinguda Doctor Oliveres, 118)

 

L’horari de recollida de divendres dia 25 serà de 9 a 21h i el dissabte dia 26, de 9 a 21h. En cada un d’aquests punts hi haurà voluntaris que recolliran els aliments que es vulguin aportar al gran recapte. Els aliments bàsics més necessaris actualment són: oli, cacau, farina, productes infantils...

 

Per a més informació i per fer-se voluntari/a podeu visitar la pàgina http://www.granrecapte.com/

221121 cartell_gran_recapte_gral.JPG

Comparteix