INICI / TEMES / Informació / Notícies

Se celebra del 19 al 27 de novembre i durant aquesta setmana s'organitzen diverses activitats a Manlleu sobre la prevenció de residus.

Manlleu se suma, un any més, a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. L’objectiu d’aquesta iniciativa és organitzar durant una mateixa setmana, i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. La temàtica d'enguany se centra en els tèxtils. La idea és inspirar noves accions per canviar l’hàbit de consum de la societat i apel·lar a la responsabilitat compartida que hi ha darrere de la prevenció de residus i el paper important que tenim totes les persones i comunitats locals per reduir-ne la seva generació.

 

En el marc d’aquesta iniciativa, a Manlleu s’organitzen sis activitats per conèixer estratègies de reducció de residus i per fomentar petites accions sostenibles que permetin canviar els comportaments quotidians de la ciutadania envers els residus. Les activitats organitzades a Manlleu són molt diverses. Trobareu més informació en el següent cartell.

 

Cartell Setmana Residus 2022 v3.png

 

Aquestes iniciatives estan alineades amb els Objectius de Desenvolupament sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides i amb el Full de Ruta de l’Agenda 2030 Manlleu. Concretament, contribueixen a l’ODS 11 ‘Ciutats i comunitats sostenible’, l’ODS 12 ‘Consum i producció responsables’ i a l’ODS 13 ‘Acció climàtica’.

Setmana Residus 2022 imatge.png

Imatges relacionades

  • Taller reutilització marcs.jpg

Comparteix