INICI / TEMES / Informació / Notícies

L'artista multidisciplinar Roser Oduber oferirà una ponència on exposarà el seu procés creatiu, una activitat que servirà de prèvia de l'exposició col·lectiva en motiu del 8M 2023

El proper 17 de novembre, a les 19 h, la sala d'exposicions de Can Puget, acollirà la ponència Límits / Plaer reflexiu, on Roser Oduber exposarà el seu procés creatiu: "un breu assaig per introduir el públic en el paisatge efímer, l'espai temporal, l'hedonisme o el plaer físic associat amb els instints i els sentits".

Aquesta activitat forma part dels actes al voltant de l'exposició Des del nostre plaer programada el mes de març de 2023 amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones, i serveix com a tret de sortida i trobada motivacional per a totes les dones que hi participin.

L'entrada a l'activitat és lliure i oberta a tota la ciutadania

 

Roser Oduber Muntañola (Panamà, 1957), artista i gestora cultural. Des de fa més de deu anys, organitza i gestiona exposicions en diferents espais de difusió. Té obres en les millors col·leccions d’art contemporani nacional i internacional i ha fet exposicions individuals en centres com l’espai Volart de la Fundació Vila Casas de Barcelona. La seva darrera exposició individual és Límits, aquest 2022 al Tinglado 1 de Tarragona. Va rebre el Premi Bages de Cultura pel seu activisme i impuls en la promoció de les arts visuals,  la seva voluntat de fer arribar al màxim de gent possible projectes artístics construïts amb perspectiva de gènere i respecte per l’entorn.

Ponència Roser Oduber 17.11 imatge

Imatges relacionades

  • Cartell ponència Roser Oduber 17.11

Enllaços relacionats

Comparteix