INICI / TEMES / Informació / Notícies

Eva Giner, informadora del servei CITE, va realitzar la xerrada estructurant-la en sis blocs significatius: L’arrelament social; els reagrupaments familiars; l’arrelament familiar; l’arrelament per a la formació; l’arrelament laboral; i, per últim, els canvis en les renovacions.

El passat dijous 6 d’octubre va tenir lloc, a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu, una xerrada informativa organitzada pel CITE amb col·laboració amb l’Ajuntament de Manlleu, per destacar les modificacions que s’han produït en la reforma de la Llei d’Estrangeria que data del 26 de juliol d’aquest any 2022.

La xerrada, a la que van assistir una setantena de persones, va anar a càrrec d’Eva Giner, informadora del CITE. Va informar de l’objectiu que persegueix la reforma, que és la millora de la normativa per tal de poder facilitar i afavorir la integració i permanència de les persones estrangeres en el territori espanyol.

Es va estructurar la xerrada en sis blocs afectats per les modificacions de la llei: L’arrelament social; els reagrupaments familiars; l’arrelament familiar; l’arrelament per a la formació; l’arrelament laboral; i, per últim, els canvis en les renovacions. Una vegada comentades les modificacions s’ha obert un torn de preguntes on les persones assistents han pogut resoldre dubtes i preocupacions referents a la reforma.

L’Ajuntament de Manlleu disposa del servei del CITE (Centre d’Informació al Treballador Estranger) que dona assessorament en matèria d’estrangeria, mobilitat internacional i drets socials i laborals de les persones immigrades. L’oficina està ubicada a l’edifici de Benestar Social i es pot demanar hora a través del web https://citaprevia.gestorn.com/manlleu o a les oficines de Serveis Socials. El CITE fa atenció presencial els dimecres quinzenalment.

221006 xerrada_llei_estrangeria.jpg

Comparteix