INICI / TEMES / Informació / Notícies

"Camí de Cavalls", basat en el llibre de la Noemí Morral, encetarà la programació el pròxim 1 d'octubre

L'Associació Teatre Centre de Manlleu inaugura una nova temporada farcida d'espectacles professionals i produccions pròpies. 

"Camí de Cavalls", basat en el llibre de la Noemí Morral, encetarà la programació el pròxim dissabte 1 d'octubre. "Camí de Cavalls" és un espectacle de teatre introspectiu que narra un viatge emocionant cap als bells racons de Menorca, però també cap a la reconnexió amb la natura. 

El manlleuenc Xevi Boada dirigirà el monòleg "Ivan i els gossos", amb Pau Rossell. Es tracta d'una obra de petit format que convoca a l'espectador a un viatge, a través de la ingenuïtat d'una infància desfeta, per contemplar la decadència de la raça humana i la seva capacitat per autodestruir-se.

Durant la castanyada hi haurà un passatge terrorífic, "El sepulcre", una experiència sensorial que posarà els sentits en alerta als més atrevits que s'endinsin en aquesta experiència.

La companyia de Tona'78 Talia portarà la comèdia "Perfectes desconeguts" a Manlleu, el dia 5 de novembre.

Durant  el mes de novembre també es podrà tornar a veure "El cadàver", la funció que va omplir el Teatre municipal els dies de Festa Major.  

Teatre Centre està preparant la representació d'uns dels clàssics d'Ibsen "Casa de nines". També tornaran els tradicionals "Pastorets de Manlleu i la "Golfa del Sentru" durant els dies de Nadal.

 

Per a més informació i compra d'entrades visiteu la seva pàgina web: www.teatrecentre.cat

220927 teatre_centre.jpg

Imatges relacionades

  • 220927 teatre_centre_prog.png

Comparteix