INICI / TEMES / Informació / Notícies

In Natura és una sèrie de fotogràfica dels boscos del Montseny on trobem peces en color i pràcticament sense edició posterior, així com també algunes imatges de caràcter monocrom (en blanc i negre).
L’exposició es podrà visitar a la sala d’exposicions de Can Puget fins el 30 d’octubre.

Les textures i el joc d’ombres i contrastos que es generen en els boscos del Montseny son especialment apreciables amb la llum de primera hora del matí. In natura és una sèrie fotogràfica que, amb una estètica de caràcter melancòlic, enregistra aquests efectes lumínics, detalls i textures per acostar-los a l’espectador en el seu estat més pur.

Es tracta, doncs, d’una sèrie de fotografies on podem trobar peces en color i pràcticament sense edició posterior (per preservar al màxim les particularitats dels efectes lumínics naturals), així com també algunes imatges de caràcter monocrom (en blanc i negre). Gràcies a l’ús d’aquesta edició en escala de grisos, veiem com l’absència de color permet a l’espectador evitar qualsevol distracció possible per tal de posar el focus (mai més ben dit) en l’essència de la imatge, la forma i la seva textura.

L’artista explica que “Mitjançant el millor pla i obturació, procuro acostar-me a la bellesa de les coses senzilles per potenciar-ne al màxim l’expressivitat i la força comunicativa. Amb aquesta exposició espero aportar el meu granet de sorra per tal que tots -començant per mi mateixa- aprenguem a valorar i preservar la natura en la mesura que es mereix. Espero que us hi pugueu endinsar i us deixeu perdre en aquests boscos tan propers i tan nostres. Desitjo, així mateix, que gaudiu tant com jo he gaudit fotografiant cada detall”.

 

L’exposició es podrà visitar de l’1 al 30 d’octubre de 2022

Horari: de dijous a diumenge, de 18 h a 20 h.

Entrada lliure

Expo In Natura imatge cartell

Imatges relacionades

  • Cartell In Natura expo octubre Can Puget

Comparteix