El diumenge 25 de setembre a les 19 h es projectarà ‘Escape Room’, guanyadora del premi del públic de Fic-Cat

Després de les vacances d’estiu, el Cinema Casal de Gràcia reprèn la seva activitat de cinema en català en el marc del Cicle Gaudí. Com sempre, les sessions es faran l’últim diumenge de cada mes, a les 19h.

La primera sessió del Cicle serà el diumenge 25 de setembre, amb la pel·lícula Escape Room d‘Hèctor Claramunt. El film és l’adaptació cinematogràfica de l’obra de teatre que va omplir el Teatre Goya amb més de 500 sessions. Explica la història de dues parelles que hauran de posar a prova la seva amista, desvelant secrets íntims i superant un seguit d’enigmes.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes l’any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori. Arriba allà on la ciutadania no té un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

A Manlleu, l’aposta pel Cicle Gaudí per part de l’ajuntament permet donar un impuls al Cinema Casal de Gràcia, amb una programació periòdica que ja compta amb un públic consolidat.

Programació del Cicle Gaudí (setembre-desembre)

• Diumenge 25 de setembre. Escape Room (Hèctor Claramunt).
• Diumenge 30 d’octubre. Toscana (Pau Durà).
• Diumenge 27 de novembre. Alcarràs (Carla Simón).
• Diumenge 18 de desembre. La Voluntaria (Nely Reguera).

Totes les sessions del Cicle Gaudí es faran l’últim diumenge de cada mes a les 19 h al Cinema Casal de Gràcia (Carrer Roca 4-6). Trobareu més informació de cada títol a l’apartat d’agenda.

220919 escape room cartell manlleu.jpg

Imatges relacionades

  • 220919 escape room foto 2.jpg
  • 220919 escape room foto 3.jpg
  • 220919 escape room foto 1.jpg

Comparteix