Durant el mes d’agost s’ha substituït el terra de PVC que hi havia al passadís d’entrada de la piscina coberta i s’hi ha col·locat un gres antilliscant i també s’ha fet una impermeabilització de la piscina petita per solucionar les fuites d’aigua. La complexitat de l’obra fa que la piscina coberta no es pugui reobrir fins el dilluns 29 d’agost.

Les obres d’impermeabilització de la piscina petita coberta obliguen a allargar el tancament de la instal·lació fins el dia 29 d’agost. Per oferir una alternativa a les persones que vulguin anar a nedar a la piscina, a partir del dilluns 22 d’agost, la piscina d’estiu es podrà utilitzar a partir de les 7 del matí i s’ampliarà l’horari de la tarda fins a les 9 del vespre. 

Les obres de millora que s’han realitzat aquest mes d’agost a la piscina coberta son la substitució del terra de PVC que hi havia instal·lat al passadís d’entrada de la piscina coberta, on s’ha col·locat un gres antilliscant i la impermeabilització de la piscina petita per solucionar les fuites d’aigua, rejuntant tot el vas de la piscina petita. La complexitat de l’obra ha obligat a posposar l’obertura de la piscina fins el 29 d’agost, una setmana més tard del que estava previst. 

Informem doncs que durant la setmana del 22 d’agost, la piscina d’estiu estarà oberta a partir de les 7 del matí i allargarà l’horari fins a les 9 del vespre.  

Per a més informació de l’evolució de l’obertura de la piscina coberta, podeu trucar directament a la piscina municipal de Manlleu, 93 851 13 55, de les 7 del matí a les 9 del vespre.

Piscina

Comparteix