Aquests tallers, organitzats per Osonament, son gratuïts i es faran al Casal Cívic Frederica Montseny de Manlleu de setembre a desembre

La música, com qualsevol disciplina artística, té beneficis terapèutics a nivell efectiu, cognitiu, social i comunicatiu per a les persones. Uns beneficis i avantatges que són molt importants en el procés de recuperació de les persones amb problemes de salut mental i/o addiccions. El valor rehabilitador de la música, acompanyada d'una dotació de personal qualificat i instrumental adient a cada situació, permet ajustar la música a les necessitats de lespersones ateses en el seu procés.


Osonament organitza uns tallers de musicoteràpia, amb el suport del servei de Cultura de l’Ajuntament de Manlleu, que ha permès poder optar a la subvenció CulturaMent de la Diputació de Barcelona. Aquesta convocatòria fa referència a activitats dirigides a millorar la salut mental de la població, però en concret a les persones grans.


Els tallers aniran dirigits a assolir objectius com: expressar i transformar les emocions, sentiments i pensaments a través de l'exploració de la música, potenciar la creativitat i les competències personals, millorar l'autoestima, el benestar emocional i relacional, entre altres, a través de diferents propostes que utilitzaran la música com a eina. Aquests tallers es faran al Casal Cívic Frederica Montseny de Manlleu, av. Puigmal, 137-139 de Manlleu. Van dirigits a persones vinculades a Osonament de Manlleu i la seva àrea d'influència i a persones que siguin majors de 60 anysa qui interessi la música. La tallerista que impartirà les sessions és la Carla Serrat, art terapeuta, música i pintora.

 

Els tallers són gratuïts, consten de 12 sessions i es faran 2 grups: els dimecres de 10 a 11 h, i d’11.30 h a 12.30 h. La primera sessió serà el 14 de setembre i la resta de sessions es faran cada dimecres de setembre a desembre.


Places limitades a 20 persones màxim. Inscripcions obertes fins el dia 7 de setembre + informació i inscripcions a: 93 8895059 /
administracioosonament@osonament.cat 

unnamed-8.jpg

Comparteix