INICI / TEMES / Informació / Notícies

Es busquen persones que vulguin ser referents d'estudiants de 4t d'ESO en situacions de dificultat personal o social

Des del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Manlleu s’inicia la segona edició del projecte enTàndem, un projecte de mentoria social i educativa de l’AFEV, una entitat sense ànim de lucre que planteja un moviment d’educació no formal i amb l’objectiu de fer una contribució ciutadana a les polítiques socials de la ciutat.

Aquesta mentoria consisteix en què una persona voluntària fa de referent a un/a adolescent en situació de dificultat personal o social. Es treballa per estimular l’autonomia, l’autoestima i la motivació i l’interès per a l’estudi.

Es busquen persones de 18 a 30 anys obertes a conèixer, aprendre, adaptar-se i créixer com a persones i com a referents d’un estudiant de 4t d'ESO.

A Catalunya 1 de cada 4 infants viu en risc de ser pobre. D'altra banda, a Catalunya el 17% dels joves entre 18 i 24 anys no estudia més enllà de l’ESO; mentre que la mitjana europea se situa al 10% (taxa d'Abandonament Escolar Prematur).

És per això que busquem persones amb ganes d'acompanyar nois i noies en situació d'exclusió o dificultats socials i/o educatives de la nostra població, així com les seves famílies i comunitats veïnals.

 

Les persones interessades en conèixer el projecte poden contactar amb el servei d'Educació de l'Ajuntament de Manlleu:

educacio@manlleu.cat

93 851 50 22

 

voluntariat.jpg

Comparteix