INICI / TEMES / Informació / Notícies

El Rober de Manlleu recull roba i mobiliari i en fa el seu repartiment. Aquesta setmana, del 2 al 6 de maig, obriran cada tarda per fer el canvi de la roba d’hivern per la d’estiu i seria un bon moment per què les noves persones voluntàries poguessin conèixer i participar del projecte.

El projecte "rober de Manlleu", gestionat per Dones Solidàries, desenvolupa les tasques de recollida de la roba i mobiliari i repartiments, així com les tasques de selecció de la roba i objectes, la neteja i la reparació, si és possible, i la seva distribució.  Aquestes tasques les porten a terme les persones de l'Associació de Dones Solidàries de Manlleu, de manera desinteressada i posant-hi unes grans dosis de voluntat.

Aquesta setmana, de dilluns a divendres del 2 al 6 de maig, el rober obrirà cada tarda de 15h a 19h per fer el trasllat de roba d’hivern i canviar-la per la d’estiu que tenen guardada en un magatzem. Després tornarà al seu horari habitual, dilluns i dimecres de 9.30h a 12.30h i de 16h-19h i divendres al matí. Per poder continuar donant aquest servei i atendre a les persones més necessitades l’entitat fa una crida a aquelles persones que de manera desinteressada vulguin col·laborar en aquest projecte.

A part de col·laborar com a persones voluntàries ajudant en la gestió del dia a dia del Rober també es pot col·laborar portant allà la roba que ja no utilitzeu i així algú que la necessiti li podrà donar una segona vida. La roba que més necessiten recollir en aquests moments és la de nens i nenes de talles diverses, ja que és de les més sol·licitades i de la que hi ha menys aportacions.

Podeu contactar amb Dones Solidàries al seu local del c/Núria, 64 en l’horari habitual o bé al correu electrònic prattma@manlleu.cat

220502 dones solidàries_rober.jpg

Comparteix