INICI / TEMES / Informació / Notícies

Aquesta serà la 12a exposició de pintures i dibuixos d’alumnes infantils, joves i adults del Taller d’Art Juan Varea. L’exposició es podrà del 7 al 29 de maig a la Sala d’exposicions de Can Puget.

L'escola d’Art Joan Varea es va fundar a finals dels 80, en un local situat al carrer Horta d’en Font. Després va estar 25 anys al Centre Cultural de Caixa de Manlleu i finalment, en aquesta última etapa l’escola està instal·lada a la planta baixa del domicili de l’artista, al carrer Sant Martí. Joan Varea explica “ més de mitja vida dedicat a donar classes de dibuix i pintura on la il·lusió i les ganes de seguir ensenyant la meva passió, s’han imposat a tots els contratemps viscuts durant aquest llarg període. Centenars d'alumnes de totes les edats han passat per l’escola. Nens, joves i adults amb qui he viscut la bonica experiència de compartir moltes hores al voltant d’una art plàstica que, per molt que canviïn els temps, romandrà per sempre com una necessitat d'expressió”.

L’exposició s’inaugurarà el dissabte 7 de maig, a les 18.30 h., als Jardins de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3). A l’exposició es podrà veure una petita mostra de les obres realitzades pels i les alumnes durant aquest curs 2021-2022.

L’exposició es podrà visitar fins al 29 de maig de 2022 en horari de dijous a diumenge, de 6 a 8 del vespre.

 

Expo Taller Art Juan Varea imatge 7.05

Imatges relacionades

  • Cartell expo Taller Art Juan Varea maig 2022

Comparteix