INICI / TEMES / Informació / Notícies

El divendres, 29 d’abril, l'Escola Municipal de Música de Manlleu organitza una cantata amb uns 500 nois i noies dels centres d'educació de primària i secundària de Manlleu.

El dissabte 30 d’abril, al Teatre municipal de Manlleu, es podrà veure ‘La Gran Llegenda, El Musical’ interpretat per nens i nenes de l’escola Quatre Vents.

I el divendres 6 de maig, Manlleu tornarà a portar cua amb els 3 pianos al carrer que instal·larà el Concurs Internacional de Música Maria Canals.

 

El proper dies Manlleu programa un seguit d’activitat que ompliran la ciutat de música. El primer d’aquests actes s’emmarca en la celebració dels 40 anys de l'Escola municipal de Música de Manlleu. S’ha organitzat una cantata juntament amb tots els centres d'educació de primària i secundària de Manlleu i seran uns 500 nois i noies que participaran amb la cantata de Josep Vila i Casañas  "El Serpent de Manlleu" amb lletra de Glòria Llobet. 

La cantata comptarà amb la direcció musical de Buia Reixach i Feixes, la direcció escènica de Joan Roura, la narració de Lluís Soler i la participació especial de la Comissió del Serpent dels Menuts. 

L'acte es farà a la Plaça Fra Bernadí, el divendres 29 d’abril a les 7 de la tarda.  

 El dissabte, 30 d’abril, serà el torn dels nens i nenes de l’escola Quatre Vents, que oferiran un musical per a tots els públics basat en la llegenda tradicional de St. Jordi. ‘La Gran Llegenda, El Musical’ es podrà veure al Teatre municipal de Manlleu el dissabte a les 16.30 h i a les 18.30 h.

 L’entrada és gratuïta i està obert a tota la ciutadania. Es pot fer la reserva d’entrada a: https://entradesmanlleu.cat  

 Finalment, el divendres 6 de maig, el Concurs Internacional de Música Maria Canals torna a posar 3 pianos a les mans dels manlleuencs i manlleunques. Hi haurà tres pianos ubicats a la plaça Fra Bernadí, la plaça de Dalt Vila i els rentants del passeig del Ter. 

Al llarg del dia es comptarà amb la participació dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Manlleu, dels alumnes dels Centres educatius de Manlleu, dels usuaris del Centre ocupacional Sant Tomàs i dels usuaris de la Llar Residència de Manlleu. Recordem les activitats que es portaran a terme a la tarda, a l’escenari de la plaça Fra Bernadí:

 

  • 17 h: Concert de piano de gran cua a càrrec de David Rosés.
  • 17.30 h a 18.30 h: Concert de piano i cant amb acompanyament de claqué, contemporani i teatre musical de l'Escola de Música Liceu Núria Castells, Escola de Cant Júlia Viñas, i Off-Broadway Musicals. 
  • 18.30 h a 19 h: Actuació del CordHomes. 

220427 manlleu-lunica-ciutat-dosona-que-treura-pianos-carrer-cnavarro-gfm.jpg

Imatges relacionades

  • 6-dv29 abril primavera.jpg
  • 8.2-dv6 maig primavera.jpg
  • modificat dissabte 30.jpg

Comparteix