INICI / TEMES / Informació / Notícies

A partir d’aquesta setmana la ciutadania que hagi de realitzar tràmits amb la Policia podrà fer-ho demanant cita prèvia, estalviant-se així temps d'espera a les dependències municipals.

El servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Manlleu ja fa mesos que només funciona amb cita prèvia, aquest sistema permet a la ciutadania tenir un tracte més personalitzat, estalviar-se temps d’espera i escollir quin és el millor dia i hora per fer la gestió o tràmit amb l’ajuntament. A partir d’aquesta setmana es podrà demanar també cita prèvia per fer tràmits amb la Policia Local. 

 

Els tràmits o gestions pels que es podrà demanar cita prèvia son: Pèrdua, furts o robatoris, robatori o furt a l’interior de vehicle, sostracció de vehicle, danys, ocupació d’immoble, estafes, lesions, amenaces o assessorament policial. Es podrà demanar cita prèvia de dilluns a dissabte, en l’horari: 

 

  • Dilluns de 15:00 a 19:00 h.
  • Dimarts, dimecres, dijous i divendres de 9:00 a 12:00 h. i de 15:00 a 19:00 h.
  • Dissabtes de 9:00 a 11:00 h. 

 

El fet de disposar del servei de cita prèvia no obliga a utilitzar-lo per venir a posar denúncies però si que les persones amb cita prèvia tindran prioritat. Es pot reservar cita prèvia des de la web de l'Ajuntament de Manlleu https://citaprevia.gestorn.com/manlleu/#nbb

 

Des da fa unes setmanes la Policia Local de Manlleu ha incorporat també un nou servei específic per a establiments comercials, la denúncia “in situ” a l’establiment. D’aquesta manera si s’ha produït un furt, robatori o qualsevol altre fet denunciable, el o la representant del comerç, bar o restaurant no haurà de desplaçar-se a les dependències municipals si no que seran els i les agents qui aniran a l’establiment a recollir la denúncia.  

201217 policia_plaça.jpg

Comparteix