INICI / TEMES / Informació / Notícies

Ja s’han rebut 526 respostes i l’Ajuntament anima a la ciutadania a respondre-la i a fer-ne difusió.

El darrer cap de setmana s’han superat les cinc-centes respostes a l’enquesta sobre la gestió de residus iniciada el dia 9 de març pel Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament. Des de l’Ajuntament s’anima a la població a respondre l’enquesta i a compartir-la amb d’altres persones que visquin a Manlleu (amistats, familiars, escoles...). L’enquesta es pot respondre a través de la web municipal (veure apartat d’enllaços relacionats).

Pel què fa a la participació, de les 526 respostes rebudes 85 són del barri de l’Erm, seguit de prop pel barri de Baix Vila amb una participació de 75 persones. En tercera posició hi ha el barri de Gràcia, amb 70 persones participants. La participació instantània per barris es pot consultar a l’apartat d’enllaços.

L’enquesta, que consta de 14 preguntes, es pot respondre en menys de dos minuts i ajudarà a l’Ajuntament a decidir alguns temes que actualment té sobre la taula, com l’ampliació dels horaris d’obertura de la deixalleria o la creació d’un servei de deixalleria mòbil. Mitjançant l’enquesta també es pretén localitzar persones interessades en un projecte pilot sobre compostatge casolà, a les quals l’Ajuntament facilitarà un compostador i farà l’acompanyament i seguiment durant un any. A més a més respondre l’enquesta dona 5 punts dins la campanya de Mou-te pel zero, amb la qual es poden obtenir interessants regals a partir de la realització de petits gestos per una ciutat més sostenible (veure més informació a l’apartat d’enllaços).

La realització de l’enquesta és una de les accions incloses al projecte pilot subvencionat amb 1,2 milions d’Euros per part de l’Agència de Residus de Catalunya per implantar la recollida porta a porta al municipi. Amb aquest projecte pilot es pretén reduir en un 5% la producció de residus municipals i augmentar la recollida selectiva fins al 80,25%. L’ajut es va obtenir en el marc de la convocatòria aprovada mitjançant la Resolució TES/3484/2019 per a la realització de projectes pilot de compra pública d‘innovació en matèria de recollida selectiva de residus municipals i regulada per les bases aprovades per Resolució TES/2791/2019, de 28 d‘octubre.

 

 

Enquesta PaP

Imatges relacionades

  • Enquesta PaP.2

Comparteix