INICI / TEMES / Informació / Notícies

Directora: Neus Ballús

MANLLEU PARTICIPA AL CICLE GAUDÍ, circuit estable que promou el consum de cinema català.

-El Cicle Gaudí és l’únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori. En el marc d’aquest cicle es projecta cada mes una pel·lícula catalana estrenada recentment a sales comercials.

-El Cicle Gaudí aposta pel cinema de proximitat, programant exclusivament cinema de producció catalana.

Sinopsis:

Basada en situacions i personatges reals, Sis Dies Corrents relata el dia a dia de la vida de Moha, Valero i Pep, treballadors d'una petita empresa de fontaneria i electricitat a la perifèria de Barcelona. Durant una setmana Moha, el més jove, haurà de demostrar que està preparat per substituir el Pep, que es jubila. Però Valero considera que Moha “no dóna el perfil”, i dubta que els clients acceptin un treballador marroquí a casa seva.

Sis Días Corrientes és el tercer llargmetratge de Neus Ballús després de la seva òpera prima La Plaga (Berlinale, 2013) i El viatge de Marta (Berlinale, 2019).
Sis Días Corrientes és una pel·lícula de gènere híbrid, que conjuga la ficció amb elements prestats de la realitat. El film conserva la sensibilitat característica de la seva autora però aquesta vegada Ballús s'allunya del drama per endinsar-se en un to aparentment lleuger, convertint la proposta en una singular comèdia.

  

Horari
19 h

Preu
4,50 €

Organització
Patronat del Casal de Gràcia, Ajuntament de Manlleu-Cultura i Acadèmia del Cinema Català

Lloc
Cinema Casal de Gràcia. Carrer Roca, 4-6

ig_6DIES_CORRENTS_MANLLEU.jpg

Imatges relacionades

  • 1636031383.jpg

Comparteix