INICI / TEMES / Informació / Notícies

La participació a la fira està oberta a empreses i professionals del municipi, i entitats i centres educatius del municipi o bé de fora, sempre i quan tinguin una activitat directament vinculada amb la temàtica de la fira i/o un projecte en el que col·labori l'Ajuntament de Manlleu. El termini de presentació de sol·licituds és el 14 d'abril.

El dissabte 23 d’abril es tornarà a celebrar la FIRA DE SANT JORDI a la plaça Fra Bernadí. Si voleu participar-hi ja podeu fer la vostra sol·licitud a través d’aquest tràmit en línia:

https://tramits.manlleu.cat/siac/ProcedimientoTabs.aspx?tab=1&idProc=101&idnct=1566&x=uirdGNDLVw/n2ahZqscDEw

 

Us recordem que la participació a la fira està oberta a empreses i professionals del municipi, i entitats i centres educatius del municipi o bé de fora del municipi, sempre i quan tinguin una activitat directament vinculada amb la temàtica de la fira i/o un projecte en el que col·labori l'Ajuntament de Manlleu.

El 23 d'abril es podran posar parades a la plaça Fra Bernadí, i del 22 al 24 d'abril es poden posar davant de la seu social o be en altres espais – via pública de la ciutat - sempre i quan compleixin totes les mesures i normatives aplicables a l'activitat autoritzada fixades arrel de la COVID19 i també aquelles mesures que sorgeixin i es fixin posteriorment, durant la realització de l'activitat; ja que aquestes poden canviar en qualsevol moment.

Us recordem, també, que:

  • Les entitats i centres educatius han de comptar amb un responsable de l'entitat, major d'edat, present en tot moment a la parada, durant la realització de l'activitat i també durant el muntatge i el desmuntatge de la parada.
  • Tant les entitats com les empreses han de disposar d'una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil que cobreixi l'activitat que es farà a les parades autoritzades.
  • Es podran demanar 2 parades, com a màxim, per cada entitat i/o empresa.

 

Es recolliran les sol·licituds telemàtiques fins al 14 d’abril. A partir d’aquest dia no s’acceptaran més sol·licituds, i el tràmit quedarà inactiu, per tant us recomanem que feu la vostra sol·licitud al més aviat possible.

220423 sant_jordi_roses.jpg

Comparteix