INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’exposició compta amb la participació de més de 30 artistes vinculades a la ciutat. S’inaugurarà el proper divendres 4 de març, a les 20 h. i es podrà visitar a la sala d’exposicions de Can Puget fins el 27 de març.

Amb motiu dels actes del 8 de març, Dia de la Dones, a Manlleu s’ha organitzat l’exposició col·lectiva: “Des de les nostres arrels”. L’exposició compta amb al participació de més de 30 artistes de Manlleu i també vinculades a la ciutat, que han volgut plasmar a través de la pintura, el dibuix, la il·lustració, l’escultura, la fotografia, la literatura i altres tècniques, la seva visió personal, íntima i artística.

 

Aquesta activitat sorgeix amb la intenció d’afavorir la participació de les dones i donar-los l’oportunitat d’expressar-se a través de les arts plàstiques, les arts visuals, les arts escèniques, la literatura i la música. El visitant podrà gaudir de les diferents tècniques emprades: Pintura, escultura, fotografia, literatura, collage digital, vídeo, arts escèniques, macramé, etc.

 

La inauguració de l’exposició “Des de les nostres arrels” tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget, baixada de la Fidela, 1-3, el pròxim divendres 4 de març de 2022, a les 20 h. En el marc de l’acte es podrà veure una peça teatral de curta durada d’arts escèniques i de creació col·lectiva de l’entitat Teatre Centre Manlleu Associació Cultural. Intèrprets: Irene Gutiérrez Castillo, Marina Vilà Casas, Núria Jané Baulenas, Vinyet Danés Boix, Judit Torrent Ferré, Camila Jaimes i Maria Fernanda López García.

 

També es presentarà un vídeo que participa en l’exposició sota el títol: ‘De la terra a l’aire’, amb les ballarines: Panda duet. Paula Carreira i Ana Ma Campos, música de GerHand. Gerard Sánchez i edició de Barbora Kučeríková.

 

L’exposició es podrà visitar del 5 al 27 de març de 2022

Horari: de dijous a diumenge, de 18 h a 20 h.

Entrada lliure

220303 Cartell expo 8M_mar_IG_Post xxss.jpg

Comparteix