Amb aquesta acció l’Ajuntament segueix amb el procés participatiu de nou model de recollida de residus que s’implantarà a la ciutat

El 22/02 al migdia a Manlleu ha tingut lloc una sessió de presentació a les persones treballadores de l’Ajuntament sobre el nou model de recollida de residus porta a porta, que s’implantarà a la ciutat en els propers mesos.  

La sessió, que s’ha celebrat a la sala de Plens del Consistori, ha estat introduïda per l’Alcalde, Àlex Garrido, i presentada per la regidora de medi ambient i pagesia, Maite Anglada, juntament amb l’equip tècnic municipal. En aquesta sessió s’ha presentat quina és la situació de partida del municipi quant a recollida selectiva, quins van ser els motius per apostar pel porta a porta, com es prestarà el servei de recollida a la ciutadania i a nivell comercial i quines seran les fases d’implantació del nou model. També s’han esmentat els aspectes d’innovació del porta a porta que van permetre optar a l’Ajuntament a la convocatòria d’ajuts aprovada amb la resolució TES/3484/2019 de l’Agència de Residus de Catalunya, a través de la qual es va obtenir l’ajut d’1,2 milions d’euros per implantar el nou model de recollida de residus.

Hi han participat un gran nombre de treballadors/es, les quals han pogut preguntar dubtes i mostrar les seves inquietuds respecte el nou model. L’objectiu d’aquestes sessions són presentar, debatre i recollir tots aquells aspectes relacionats amb el seguiment de la implantació del nou model de recollida de residus i millorar així les línies de treball plantejades.

Des de l’Ajuntament es busca el màxim de col·laboració i participació de la ciutadania doncs la implantació de la recollida porta a porta és un repte de ciutat i alhora una aposta clara per avançar a nivell local cap a escenaris de major sostenibilitat, contribuir a l’assoliment dels ODS 11 i 13 de l’Agenda 2030 i potenciar així l’economia circular.

 

Foto sessió treballadors ajuntament.jpg

Comparteix