El sorteig es va celebrar el 17/02 al migdia i els resultats es podran consultar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament a partir de dilluns vinent.

 

El 17/02 al migdia es va celebrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament el sorteig d’horts per al període 2022-2026. El sorteig es va fer entre les sol·licituds prèviament presentades i que complien tots els requisits. L’acte va fer-se en públic i va comptar amb l’assistència de vàries persones interessades.

En el sorteig van adjudicar-se la totalitat de les parcel·les de Can Sangles i de la Coma i per ambdues zones van quedar persones en llista d’espera. En canvi, a la Platja del Dolcet i a Can Ramisa on també van adjudicar-se horts van quedar algunes parcel·les vacants. Els resultats del sorteig es podran consultar a partir del 21/02 a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

En cas que hi hagi noves persones interessades a tenir un hort, poden presentar sol·licitud a l’Ajuntament i se’ls anirà adjudicant en funció de les parcel·les vacants. En cas que la zona que demanin ja estigui plena, s’afegiran a les llistes d’espera corresponents.

Sorteig d'horts

Comparteix