INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’exposició es podrà visitar del 5 al 27 de febrer de 2022.
Durant l’acte d’inauguració, el 5 de febrer a les 18.30 h., es presentarà la programació de la Sala d’exposicions de Can Puget per tot l’any.

Can Puget acollirà durant el mes de febrer l’exposició de pintures de l’artista Juan Varea ‘L’esperit del mar’. Consta de quaranta-cinc pintures en què l'autor canvia els seus espais habituals (arbres, deserts, rius i muntanyes) pel mar. Concretament el mar del Maresme, des de la Roca Grossa de Calella de Mar.

 

En paraules del mateix artista Juan Varea: ‘Introduir-me al mar ha estat una experiència preciosa, un repte per acomplir i afegir al meu historial artístic. Un mar canviant en tots els aspectes. Les onades, amb les diferents tonalitats al llarg de diferents moments del dia, m'han captivat plenament. Aconseguir expressar-ho ja és una altra cosa... La constància i la feina de dos anys han donat com a fruit aquesta exposició.’

 

L’exposició es podrà visitar a Manlleu del 5 al 27 de febrer de 2022, a la Sala d’exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela 1-3, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre. 

 

Inauguració i presentació de la programació anual

 

La inauguració de l’exposició es farà el dissabte 5 de febrer de 2022, a les 18.30 h. Durant l’acte també es presentarà tota la programació de la Sala d’Exposicions de Can Puget fins a finals d’any. Enguany s’ha incorporat la figura d’un comissari, Pol Robles, que fa les tasques de comissari, de suport i de gestió de la Sala d’exposicions de Can Puget.

 

Hi intervindran:

 

Eva Font Morató, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Manlleu

Betlem Parés, cap de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica

Pol Robles, comissari de les exposicions a la Sala d’Exposicions de Can Puget

Juan Varea, pintor

mar.jpg

Comparteix