INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’exposició es podrà visitar al Mercat Municipal de Manlleu del dia 27 de gener fins al 27 de febrer i després la mostra tindrà un format itinerant pels diferents centres educatius de la ciutat. L’exposició ha estat realitzada en el marc del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) amb motiu del Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

El lema de la Ciutat Educadora, “ La Ciutat Educadora no deixa ningú enrere” ens serveix per recordar a la ciutadania que a Manlleu tothom educa i que Manlleu, com a ciutat educadora, impulsa el compromís de la ciutadania amb l’educació en el sentit més ampli.

Aquesta exposició té com a objectiu posar en valor el paper que té l’educació a Manlleu com a eix transversal que va més enllà de les escoles i que impregna la societat amb valors de gran importància en el nostre dia a dia com la convivència, la igualtat d’oportunitats, la inclusió, l’equitat, el progrés social i el creixement sostenible.

L’exposició consta de 13 frases amb imatges per visualitzar la importància de l’educació en tots els àmbits i al llarg de tota la vida, amb el missatge transversal que  totes i tots eduquem i ens eduquem com a persones  lliures, responsables i solidàries.

Aquesta és una acció més que ens ha d’ajudar a caminar cap a un municipi lliure de segregacions i de barreres físiques i mentals; una ciutat accessible i que vincula a tota la ciutadania per a crear espais de convivència en què hi puguin interactuar persones molt diverses.

Com a punt de partida, l’exposició es podrà visitar al Mercat Municipal de Manlleu del dia 27 de gener fins al 27 de febrer. Posteriorment, aquesta mostra tindrà un format itinerant pels diferents centres educatius de la ciutat.

20220126_143748.jpg

Imatges relacionades

  • 20220126_144512 (4).jpg
  • IMG-20220126-WA0004 (1).jpg
  • IMG-20220126-WA0007 (2).jpg

Comparteix