INICI / TEMES / Informació / Notícies

Es tracta d’una pista amb tres camps de bàsquet 3x3 i un parc de “street workout”, ambdós situats a la zona esportiva del Passeig del Ter

La setmana passada van quedar acabats dos nous equipaments esportius d’accés lliure a la zona esportiva del Passeig del Ter. La instal·lació dels dos equipaments ha estat fruit dels resultats de diferents processos de participació ciutadana. D’una banda, les pistes de bàsquet, vinculades als pressupostos participatius del Dalt i Baix Vila i d’altra banda, el parc de “street workout”, proposta realitzada a petició del jovent del municipi a través del seu espai estable de participació.

 

A la zona del camp de futbol de sorra, just al costat de l’aparcament del Pavelló i l’àrea d’autocaravanes, s’ha construït una pista amb tres camps de bàsquet 3x3. Aquest espai pavimentat de 640 metres quadrats, compta amb 3 cistelles i tres camps de bàsquet 3x3 marcats. Aquesta actuació ha tingut un cost total aproximat de 29.000 €. Una part del cost s’ha assumit des de la regidoria de Participació Ciutadana, a través dels pressupostos participatius del Dalt Vila i Baix Vila, ja que les pistes van ser una de les propostes guanyadores.

 

L’altra instal·lació consisteix en un parc de barres “street workout”, un equipament esportiu d’accés lliure que consta de 5 elements per poder-hi realitzar activitat física i que s’ha instal·lat a l’espai verd que hi ha entre la pista d’atletisme i l’skatepark. Aquest equipament, que ha tingut un cost total de 16.700 €, sorgeix d’una proposta feta pel grup de treball del Fem Pinya! L’espai de participació d’adolescents que s’ha impulsat des de la regidoria de Joventut i que respon a la voluntat municipal de fomentar la cultura participativa entre el jovent.

220124 màquines_workout.jpg

Imatges relacionades

  • 220124 pistes_3x3.jpg
  • 220124 pistes_3x3_buides.jpg

Comparteix