Totes les activitats son gratuïtes i les organitza Xarxampa, la coordinadora d’AMPes i AFEs de Manlleu

Xarxampa és la coordinadora de AMPes i AFEs de Manlleu, hi ha representació de tots els centres educatius (EBM Colors, EBM Picarols, Escola Quatre Vents, Escola Pompeu Fabra, Escola Puig-Agut, Escola Vedruna Manlleu, Escola Casals-Gràcia, Institut Antoni Pous i Argila, Institut del Ter i la Salle) i de l’Ajuntament de Manlleu.

Aquesta coordinadora promou el treball col·laboratiu entre AMPes i AFEs oferint activitats de formació per a les famílies, per a la millora de la seva funció educativa, com també espais de trobada i aprenentatge vivencial. Les activitats que s’organitzen són gratuïtes i s’engloben en 3 blocs:

-      Xerrades de diferents temàtiques en funció de necessitats i interessos detectats per les famílies

-      Dissabtes en família: espais de trobada de creixement familiar on hi participa tota la família

-      Activitats organitzades per altres entitats com per exemple l’hora del conte de la Biblioteca.

Totes aquestes activitats les podeu consultar a l’agenda de l’ajuntament, a la web d’educació, a les xarxes socials, als centres educatius i a diferents entitats de Manlleu com la Biblioteca o el Mercat Municipal.

Per participar de les activitats cal fer la inscripció a educació@manlleu.cat  al WhatsApp 647 926 381 o al telèfon 93 851 50 22. Aquest any es poden fer també les inscripcions al web www.entradesmanlleu.cat

Dissabtes en família.jpg

Documentació adjunta

Comparteix