Les obres presentades al Concurs de pintura ràpida es podran veure a la Sala d’exposicions de Can Puget del 2 al 30 de gener.

El Concurs de Pintura Ràpida tindrà lloc el diumenge dia 2 de gener de 2022. És una de les activitats emmarcades dins dels actes culturals del Badanadal, Nadal i Reis a Manlleu.

 

Les obres presentades al 40è Concurs de Pintura Ràpida de Manlleu, convocat per l’ajuntament, es podran veure exposades a la sala d’exposicions de Can Puget del 2 al 30 de gener de 2022, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre.

 

L’Ajuntament de Manlleu convoca el Concurs de Pintura Ràpida des de l’any 1982. Hi pot participar tothom que ho desitgi. El tema i la tècnica és lliure i els participants han de pintar les seves obres dins dels límits i les rodalies de Manlleu.

 

Un any més, l’exposició permetrà gaudir de les obres presentades al Concurs per artistes d’arreu del país i també de la mateixa ciutat, que ofereixen la seva particular visió d’espais, racons i indrets del terme municipal de Manlleu i el seu entorn.

exposició pintura rapida.jpg

Comparteix