Del 18 de desembre al 4 de gener, patrulles mixtes de Policia Local i Mossos d’Esquadra augmentaran la seva presència als eixos comercials de la ciutat. La finalitat d’aquest dispositiu que es desplega per Nadal és el patrullatge preventiu, les accions policials i els controls que es complementen amb els consells i recomanacions que es donen als establiments comercials.

A Manlleu, durant els mes de desembre coincideixen dues accions específiques per les que es desplega el dispositiu Grèvol. D’una banda, la instal·lació de la pista de gel del BadaNadal, que genera un moviment de persones més alt de l’habitual a la plaça Fra Bernadí; i d’altra banda, l’increment de l’activitat comercial amb motiu de les festes de Nadal i Reis. El dispositiu Grèvol s’orienta a la prevenció dels fets delictius que es puguin produir al carrer o als establiments comercials.

Grèvol és un dispositiu conjunt entre Mossos d’Esquadra i Policia Local que treballa amb patrulles mixtes uniformades a les zones de més activitat social i comercial. L’horari de reforç policial coincideix amb l’horari comercial.

201217 policia_plaça.jpg

Comparteix