El concert, que es celebrarà el dissabte 18 de desembre, a les 9 del vespre a l’Església de Santa Maria, comptarà amb Nàiades Cor de Noies, Cor Exaudio i Cor Aglepta i amb l’orquestra Camerata Penedès

El dissabte 18 de desembre a les 9 del vespre, tindrà lloc a l’Església de Santa Maria de Manlleu el concert de Nadal d’Amics de la Música de Manlleu.El concert de cors de noies i orquestra comptarà amb Nàiades Cor de noies (dir: Ferran Albrich), Cor Exaudio (dir: Carles Prat), Cor Aglepta (dir: Oriol Castanyer) i amb l’orquestra Camerata Penedès.

Aquest concert suposarà el tancament de la celebració del XXè aniversari de Nàiades Cor de noies, el cor manlleuenc nascut de la mà de les directores Buia Reixach i Alba Boada l’any 2001. El concert oferirà un programa nadalenc i l’estrena absoluta de l’obra del compositor Jordi Domènech dedicada a Nàiades IL PIANTO DELLA MADONNA “in memoriam Joan Contijoch”, amb la mezzosoprano Marta Valero com a solista.

Aquest concert de Nadal compta amb el patrocini de Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA i amb la col·laboració de Mimcord, Feixas Aulet, Fundació Girbau i Novatilu, empreses i entitats que fan possible el cicle al llarg de tot l’any.

Entrades a la venda al Museu del Ter. Preu entrada 10 euros. Gratuït pels socis d’Amics de la Música de Manlleu i pels menors de 16 anys.

Cartell Amics Música concert Nadal 18.12.jpg

Comparteix