Amb aquesta actuació s'hauran executat ja quatre de les cinc propostes escollides per la ciutadania en el marc dels pressupostos participatius del Dalt i el Baix Vila.

La creació d’un espai per a gossos al passeig del Ter va ser una de les 5 propostes guanyadores dels pressupostos participatius del Dalt i Baix Vila. Aquesta actuació s’ha portat a terme a la zona que hi ha entre l’skatepark i el colomar i és un espai totalment tancat, de gairebé 400 metres, que s’ha equipat amb diferents elements d’agility per a gossos.

De les cinc propostes guanyadores, quatre ja s’han executat: l’adquisició d’una butaca abatible de podòloga i la compra de taules i cadires per l’ASVAT, la instal·lació de dos coixins berlinesos per reduir la velocitat dels cotxes al carrer Dr. Fleming entre carrer Tras lo Mur i carrer del Ter i la creació del parc de gossos. La instal·lació de pistes de bàsquet 3x3, també al passeig del Ter, és la única de les actuacions que queda pendent de realitzar i està previst que s’iniciïn les obres aquesta mateixa setmana.  

 

211213 parc_gossos.jpg

Comparteix