INICI / TEMES / Informació / Notícies

Les persones i equips que estiguin competint i tinguin vinculació amb Manlleu poden presentar la seva proposta fins al 3 de desembre.

El dijous 16 de desembre a les vuit del vespre se celebrarà l’acte de lliurament dels premis al Mèrit Esportiu manlleuenc 2021. És una cita anual en què es reconeix a esportistes manlleuencs amb bons resultats o persones que han contribuït al desenvolupament de l’esport manlleuenc.

Les candidatures per optar a aquest premi estan obertes fins el divendres 3 de desembre. Aquelles persones esportistes o equips, que estiguin competint i amb vinculació amb Manlleu poden presentar la seva proposta escrivint un correu a esports@manlleu.cat. Trobareu més informació i les bases al web www.manlleu.cat/esports

Es busquen equips esportius que hagin aconseguit èxits destacables durant la temporada 2020-21, així com a aquelles persones vinculades al món de l'esport local, a proposta dels mateixos clubs, i associacions en què hi hagi hagut alguna aportació important en favor de l'esport manlleuenc. 

L’acte de lliurament es farà al Teatre Municipal i comptarà amb la presència de l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i el regidor d’Esports, Aleix Estrada.

Mèrit H.jpg

Imatges relacionades

  • 211126 merit .jpg

Comparteix