INICI / TEMES / Informació / Notícies

El concert tindrà lloc el dissabte 6 de novembre a les 9 del vespre al Teatre municipal de Manlleu.

Amics de la Música de Manlleu programa pel proper dissabte, 6 de novembre, el penúltim concert del cicle 2021. El baríton Ferran Albrich i el pianista Marc Serra interpretaran Liederkreis de Schumann, Les fêtes galantes de Debussy i Tel jour telle nuit de Poulenc. 

El concert tindrà lloc al teatre municipal de Manlleu i trobareu entrades a la venda al Museu del Ter o el mateix dia del concert al Teatre municipal (C/ del Pont, 6). Preu entrada: 10 euros 

Ferran Albrich. Violoncel·lista i cantant manlleuenc que ha recollit nombrosos premis al llarg de la seva carrera tant com a violoncel·lista com a cantant. Actualment té una extensa activitat com a baríton i ha actuat en alguns dels escenaris més destacats de la lírica a Catalunya com a la Schubertíada de Vilabertran o al Festival Barcelona Obertura. Ha col·laborat amb diverses orquestres sota la batuta de mestres com Savall, M. Valdivieso o X. Puig. Ha cantat tant en el camp operístic com en el de l’oratori o el lied en sales com el Palau de la Música, L’Auditori o  Philarmonie de Paris entre d’altres. 

Marc Serra. Pianista que combina la seva carrera com a solista amb una intensa activitat dins el món del lied. Guardonat en nombrosos concursos nacionals i internacionals, actualment participa activament dins el festival LIFE Victòria. Forma duet amb la soprano Irene Mas amb qui han debutat a la Schubertíada de Vilabertran i al Palau de la Música Catalana.

Imatge concert Ferran Albrich 6.11

Comparteix