Durant la matinada del 9 d’octubre es van detectar intents de robatori a varis establiments i habitatges de la ciutat, en alguns varen poder entrar i en altres es va quedar en una temptativa. Finalment, la mateixa nit, la Policia Local va detenir in fraganti a dos individus quan es disposaven a cometre un altre robatori.

La matinada del passat 9 d’octubre, agents de la Policia Local de Manlleu van detenir a dues persones com presumptes autors del robatori amb força en diferents establiments i habitatges de la població. Una de les persones detingudes és de Vic i l’altra de Torelló i se’ls va detenir in fraganti quan estaven cometent un altre robatori. 

El divendres 8 d’octubre a la tarda, la Policia Local, conjuntament amb el cos de Mossos d’Esquadra, va efectuar una altra detenció per un delicte de violència de gènere. 

El passat dimarts, dia 12 d’octubre, agents de la Policia Local de Manlleu van haver d’atendre a diferents veïns i veïnes d’un habitatge per inhalació de fum amb motiu d’un incendi a l’immoble. L’incendi podria ser provocat, presumptament, per això la Policia Local investiga l’accident ja que si es confirma aquest fet es tractaria d’un delicte greu.

201020 cotxe_policia_elternet.jpg

Comparteix