INICI / TEMES / Informació / Notícies

Testimonis reals de persones i empreses usuàries expliquen el seu pas per l’OPE i com se’ls ha ajudat a buscar feina, formar-se o trobar personal per la seva empresa

L’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu ha iniciat una campanya de difusió dels serveis d’Ocupació i Formació que sota el lema Treballem per ser la teva primera opció, vol arribar a persones i empreses que encara no els coneixen. La campanya mostra, a través de fotos i vídeos, persones usuàries dels serveis d’Ocupació i Formació i responsables d’empreses que han utilitzat l’OPE per cobrir vacants de personal.  L’OPE vol ser la primera opció tant de les persones com de les empreses del territori, ser el referent intermediació laboral. 

L’objectiu és recordar que des de l’OPE es treballa per cobrir ofertes de treball de diferents perfils professionals i d’empreses de tots els sectors. Vol ser el primer canal d’intermediació laboral de Manlleu i de la seva zona d’abast territorial. 

Eudald Sellarès, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, comenta que aquesta campanya vol posar també en valor la tasca de l’OPE pel que fa a l’Ocupació i la Formació,  destaca que “L’Oficina de Promoció Econòmica va néixer amb la voluntat de treballar per les persones i les empreses. La seva trajectòria en aquest sentit ens ha portat a desenvolupar grans projectes posant les persones en el centre. Un dels compromisos clau sempre ha estat el de l’ocupació, tan per donar feina a les persones com per respondre a les demandes de les empreses. I amb aquesta voluntat hem ajudat durant aquests anys a moltes persones amb diferents destreses, nivells diversos de formació i d’inquietuds. De la mateixa manera, hem facilitat la contractació a petits negocis, PIMES i grans empreses de Manlleu”. 

Els elements visuals d’aquesta campanya mostren persones que han passat pel servei i han trobat feina a través d’una oferta, que han fet un curs de formació que els ha obert portes al mercat de treball o  que han rebut un acompanyament i suport en el procés tant de recerca de feina com de formació. També hi participen empreses que han contractat personal a través de l’OPE, que han format el seu personal o que a través de cursos fets a mida han trobat nous treballadors/es.  

La campanya posa al centre de la comunicació a persones reals, que expliquen com s’han sentit, com se’ls ha acompanyat i quins recursos i eines han trobat a l’OPE. Aquests materials es mostraran durant els propers mesos a través de les xarxes socials i canals digitals de l’OPE (@opemanlleu) i de l’Ajuntament de Manlleu (@ajmanlleu), butlletins en línia i publicitat en mitjans locals.

albert_fabre.jpg

Comparteix