INICI / TEMES / Informació / Notícies

La prova es disputarà el proper dissabte dia 28 d’agost i els vehicles passaran per la Plaça Fra Bernadí a partir de 3/4 de 12 del migdia.

 

El proper dissabte dia 28 d’agost, la secció esportiva del Clàssic Motor Club del Bages organitza la 15a edició de la Volta a Osona Clàssic Ral·li, un dels ral·lis més esperats de l’any i que va veure suspesa la seva edició del 2020 per culpa de la COVID.

 

En aquesta edició hi ha previst un reagrupament dels vehicles a Manlleu,  concretament a la Plaça Fra Bernadí entre ¾ de 12 i les 2 del migdia, moment en que es podran observar els vehicles participants en les tres categories: Regularitat Sport, Regularitat Súper Sport, i Legend.

 

Per a la celebració d’aquesta 15a edició, l’organització ha previst tots els protocols sanitaris per garantir la seguretat dels i les participants. Així mateix, es demana que aquells aficionats que s’apropin a veure els cotxes, respectin les mesures de seguretat de distància social i mascareta.

 

Més informació: Lluís Arimany, 689 470 467  esportivaclassic@gmail.com   i al lloc web: www.classicmotorclub.org   15a Volta Osona Clàssic Ral·li - Clàssic Motor Club del Bages

Cartell 15a edició.jpg

Comparteix