INICI / TEMES / Informació / Notícies

Des de l’Ajuntament s’ha treballat per poder oferir un programa d’activitats ampli i divers complint totes les mesures COVID actuals.

Dels 12 al 16 d’agost la capital del Ter estarà de Festa Major. Donarà el tret de sortida el pregó, que es farà a la plaça Fra Bernadí i anirà a càrrec del periodista Emili Jané.

 

Del 6 al 8 d’agost es celebrarà també una edició reduïda i adaptada de la Fes-te Jove. Seran tres dies d’activitats de qualitat en petit format per poder complir amb els aforaments marcats i amb les mesures de prevenció vigents.

 

El dissabte 14 d’agost, malgrat tot, el Serpent de Manlleu deixarà la Devesa per visitar l’altra banda de riu...  El Serpent dels menuts i l’espectacle del Serpent canvien la seva ubicació i el seu format però la màgia del serpent es tornarà a respirar el 14 d’agost a Manlleu.

 

A la web www.manlleu.cat/cultura podreu consultar tot el programa d’activitats. Tots els actes estan oberts al públic en general excepte la ballada de gegants i capgrossos que serà un acte exclusiu per als residents i personal de l’Hospital Sant Jaume i la Residència Aura. Per assistir als actes, tots gratuïts excepte l’espectacle teatral de Festa Major, caldrà fer una reserva prèvia d’entrada per poder tenir un registre de les persones assistents i controlar els aforaments.

 

Reserva d’entrades

A la web https://entradesmanlleu.cat/ podeu fer les reserves d’entrades per a tots els actes als que vulgue assistir. L’únic acte que no té reserva prèvia és la Inauguració de l’escultura i homenatge a les víctimes de la COVID19 que tindrà lloc el dia 15 d’agost a les 18h a la plaça de les Dones del Ter.

 

Xarrups de Fes-te Jove

Les activitats de Fes-te Jove es concentraran als Jardins de Can Mataró i al Prat del Rocòdrom, dues ubicacions exteriors que permeten tenir un bon control d’accés. L’accés a les seves activitats serà via un formulari que caldrà omplir i que ells mateixos publicaran el mateix dia de l’acte a les seves xarxes socials.

 

Festa del Serpent

La tarda del 14 d’agost el Serpent dels Menuts oferirà 2 sessions de la representació de la llegenda del Serpent per part de nens i nenes de Manlleu. Aquesta vegada les sessions seran als Jardins de Can Puget  a les 17 i a les 19h. Cal fer reserva prèvia d’entrada.

 

A la nit, a les 10, es podrà veure l’espectacle de la Festa del Serpent al Prat del Rocòdrom. L’espectacle d’enguany anirà a càrrec de la Fura dels Baus. L’aforament serà limitat i només es podrà accedir amb reserva prèvia.

 

L’espectacle de la Festa del Serpent es podrà seguir en directe des del canal de YouTube de l’Ajuntament de Manlleu i s’emetrà també en directe, el dissabte 14 d’agost a les 22h, al Canal Taronja Osona i comarques centrals.

 

Punt lila

El dia 15 d’agost hi haurà un punt lila físic instal·lat a la plaça Fra Bernadí. Com a novetat d’enguany s’ha obert un canal de Telegram per  comunicar i abordar les violències sexistes i/o LGTBIfòbiques @PuntLilaManlleu  

 

Actes en streaming

La Festa del Serpent, el Pregó de Festa Major i el Concert de l’Orquestra La Selvatana es podran seguir en directe des del canal de YouTube de l’Ajuntament de Manlleu  https://www.youtube.com/user/AjuntamentManlleu

 

Parc d’atraccions

Aquest any no hi haurà atraccions instal·lades al passeig del Ter. El consistori va oferir als firaires del parc d’atraccions la possibilitat d’ubicar-se a la pista d’atletisme però des d’aquest col·lectiu no es va acceptar aquesta ubicació i enguany no participaran a la Festa Major. El canvi d’ubicació es proposava perquè aquest espai era l’únic espai lliure on es podia donar compliment a les mesures COVID d’aforament i distàncies ja que altres espais que s’havien proposat estaven ocupats per altres activitats o bé no es consideraven adients per aquesta activitat.

 

Toc de queda

Des d’avui, 6 d’agost i fins el proper dia 20, a Manlleu hi torna a haver toc de queda que limita l’activitat de la 1 a les 6 de la matinada. Aquesta mesura no afecta a la realització de cap dels actes programats ja que tenint en compte aquesta possibilitat totes les activitats preveien acabar a les 00.30h.

 

THE CUP

Coincidint amb els dies de Festa Major i concretament del 12 al 15 d’agost es disputarà al Camp municipal d’Esports, seu de l’AEC Manlleu, el Torneig de Futbol Juvenil The CUP amb entrada gratuïta a totes els partits. Trobareu els horaris a  https://thecup.es/ca/

fm-cartell-web.jpg

Imatges relacionades

  • CARTELL A3 PROGRAMA MANLLEU FM 21.jpg

Comparteix