INICI / TEMES / Informació / Notícies

Aprovada per unanimitat del Consistori l’obertura del procediment de licitació del contracte de serveis de recollida de residus amb modalitat Porta a porta i neteja viària

Aquest 5 d’agost, en un Ple extraordinari, el Consistori de Manlleu ha aprovat els Plecs de clàusules administratives i de prescripcions tècniques particulars que regiran la licitació i l’execució del Contracte de serveis de recollida amb modalitat Porta a Porta (PaP) i neteja viària.

 

L’objecte del contracte es divideix en 2 lots: un de recollida de residus i neteja viària i un segon lot de recollida de residus voluminosos reservat a Centres Especials de Treball.

 

Amb aquest nou projecte, la ciutat de Manlleu pretén fer un salt qualitatiu basat en la modernització del servei, mitjançant nous mètodes que impulsaran l’increment dels índex de reciclatge i millora substancial de la qualitat de les fraccions recollides.

 

Els objectius s’assoliran gràcies als avanços tecnològics que permetran assolir un bon control del servei i potenciar les tasques de comunicació i sensibilització ambiental.

 

De ben segur que el PaP situarà a Manlleu com un municipi referent amb el compliment dels objectius mediambientals dels propers anys.

 

#Residus  #CPInnovació  #Agenda2030Manlleu

 

LOGOTIP MANLLEU AGENDA 2030-01.png

Enllaços relacionats

Comparteix