The CUP Manlleu 2021 és un torneig de futbol, de categoria Juvenil Nacional, plenament consolidat en el panorama del futbol estatal i internacional.

L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, ha destacat que “per la nostra ciutat és un honor acollir un esdeveniment com aquest. Ja vam intentar portar el torneig l’any passat, però la pandèmia ho va impedir. Ara ho hem aconseguit, coincidint amb la Festa Major, i tant de bó The CUP vagi a més i tingui continuitat a Manlleu”. Per la seva banda, el director del torneig, Manu Campàs, ha fet referència a que les instal.lacions del Municipal “són perfectes per acollir The CUP. A més, Manlleu és una ciutat volcada amb el futbol i segur que vivim un torneig apassionant”. El director esportiu, Lluis Carreras, ha parlat de que la intenció dels organitzadors és “portar al The CUP els millors equips juvenils del món. Aquest any la pandèmia ens ha obligat a comptar només amb conjunts catalans, però tindrem als sis millors juvenil de primer any. L’espectacle serà de molt nivell”.


EL TORNEIG


The CUP Manlleu 2021 és un torneig de futbol, de categoria Juvenil Nacional, plenament consolidat en el panorama del futbol estatal i internacional.
El Torneig, a causa de les restriccions vigents, el disputaran 6 equips catalans al Camp Municipal de Manlleu (Osona) que lluitaran per poder aixecar l’espectacular trofeu: AEC Manlleu, com a equip amfitrió, CF Badalona, FC Andorra, FC Barcelona, Girona FC i RCD Espanyol.
La 5a edició continua mantenint un cartell esportiu d’autèntic luxe, com cal en una competició que té com gran objectiu anar creixent, any rere any, tant en l’aspecte futbolístic com en el mediàtic.
Esport3 (TV3) contínua emetent en el seu canal tots els partits del torneig en directe. Organitzat per Auria Sports Events, Lluis Carreras Campus i AEC Manlleu, ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu. El torneig va néixer al 2016 amb l’objectiu de ser el gran referent de pretemporada pels grans equips que hi participen. A més a més, des de l’organització es volen aportar uns valors per als futbolistes participants i també pels espectadors presents a les graderies:

 • Formació Acadèmica
 • Treball en equip
 • Fair Play
 • Humilitat.

Dels quatre, es pretén destacar la Formació Acadèmica, que arriba de la mà de CRUYFF INSTITUTE. Aquest patrocinador oferirà al final del torneig 5 beques: 1 postgrau i 4 Fonaments de l’Administració del Futbol.

 

The CUP Manlleu 2021


Del 12 al 15 d´agost. LES NOVETATS 2021

 • Canvi de seu a Manlleu (Osona)
 • Les dimensions del terreny de joc i la qualitat de la gespa artificial incrementen en qualitat.
 • Tots el equips participants son de la mateixa categoria: Juvenil Nacional
 • Per la web de Televisió de Catalunya es podran seguir tots els partits en directe des de qualsevol lloc del món i per Esport3 en directe.
 • Amb el canvi de seu el Torneig augmenta la seva capacitat de 1.200 fins a 4.000 espectadors. (fins a l’últim moment no sabrem quina capacitat final podrem albergar a causa de la situació de pandèmia que estem vivint)

 

L’EXPERIÈNCIA del The CUP


Al torneig no només hi haurà futbol. També podreu gaudir de:

 • Zona Hospitality per a patrocinadors, institucions i VIPS
 • Zona gastronòmica.
 • Zona de stands, on els nostres patrocinadors mostraran els seus productes i serveis
 • Zona pàrking, amb capacitat per a 700 vehicles, a tocar del camp de futbol

 

Per seguir tota l’actualitat del The CUP:


Podeu consultar la pàgina web https://thecup.es/ca/  accedir al Instagram: @thecupfootball o al Twitter @thecup

210722 presentació_TheCUP_trofeu.jpg

Comparteix