INICI / TEMES / Informació / Notícies

El Govern tanca totes les activitats a partir de les 00.30 h i limita les reunions a un màxim de 10 persones per frenar la pandèmia

Es limiten les reunions o trobades familiars i de caràcter social, tant en l'àmbit públic com en el privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents.

L’horari d’obertura al públic és el corresponent a cada activitat, sense que en cap cas pugui superar la franja entre les 06.00 hores i les 22.00 hores, en general.

Es redueix fins a les 00.30 h l’horari màxim de finalització de les activitats culturals, esportives, botigues de conveniència, establiments comercials annexos a gasolineres, serveis de restauració, incloses la recollida a l’establiment i la prestació de serveis a domicili, i salons de jocs, casinos i sales de bingo. Es permeten 30 minuts addicionals per al desallotjament en les activitats recreatives musicals, les activitats culturals d'arts escèniques i musicals de caràcter musical i les activitats populars i tradicionals.

Es recomana que per part de les administracions públiques competents es limiti l’accés als espais de pública concurrència de titularitat pública, com parcs, platges o altres similiars, quan no es puguin garantir les condicions de seguretat que evitin aglomeracions de persones entre les 00:00h i les 06:00h.

S’elimina la possibilitat de consum en grup en l’espai públic habilitat.

Es recorda a les activitats el compliment de l’obligació de disposar de 2,5 m2 per persona, i no només dels límits d’aforament que, a més, es limita per a determinades activitats.

a. Activitats culturals d’arts escèniques i musicals: Esdeveniments amb públic assegut, sense ball, mascareta i horari fins a les 0:30h
b. Oci nocturn: A l’exterior i terrasses, sense ball, grups de màxim 10 persones, mascareta i horari fins a les 0:30h

mesures-15-juliol

Imatges relacionades

  • 210708 mesures_9_de_juliol.jpg
  • faqs A.jpeg
  • Faqs B.jpeg

Documentació adjunta

Comparteix