INICI / TEMES / Informació / Notícies

El proper dilluns, 12 de juliol, s'iniciaran les obres per a la incorporació d'un carril bici a l'avinguda de Roma, des de l'IES Antoni Pous fins a la plaça de la Sardana.

Durant el mems de juliol es portaran a terme les obres per la incorporació d’un carril bici a l’avinguda de Roma. El carril començarà a l’alçada de l’IES Antoni Pous, s’estendrà per tota l’avinguda de Roma fins a la plaça de la Sardana i continuarà per l’avinguda Puigmal fins a enllaçar amb l’actual traçat de carril bici a la plaça Sanglas Alsina.

Les obres començaran el 12 de juliol i bàsicament són intervencions de pintura i senyalització del carril, incloent-hi les peces de separació. La durada prevista de les obres és d'unes 4 setmanes i sempre es mantindrà un carril de circulació. Durant les obres, les dues rotondes són els espais on es poden produir més afectacions en el trànsit, ja que és on hi ha més concentració de vehicles és per això que per qüestions de seguretat i de forma permanent, s’eliminaran les zones de càrrega i descàrrega i estacionament de les rotondes (plaça de la Sardana i plaça Sanglas Alsina).

 

Trobareu més informació del carril bici: CARRIL BICI AVINGUDA DE ROMA

Carril bici

Comparteix