INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’alumnat de Visual i Plàstica ha estat reflexionant quina podria ser la imatge que projecten a l'exterior de sí mateixos/es, quin és el sentit de la identitat i com treballar aquest "ser jo mateix/a" i projectar-ho en una obra gràfica. El resultat es podrà veure del 5 al 20 de juny a la sala d’Exposicions de Can Puget

Durant els darrers mesos, l'alumnat de l'optativa de Visual i Plàstica de l’Institut Antoni Pous i Argila ha estat reflexionant quina podria ser la imatge que projecten a l'exterior de sí mateixos/es, quin és el sentit de la identitat i com treballar aquest "ser jo mateix/a" i projectar-ho en una obra gràfica.

L'alumnat ha treballat tots aquests aspectes des de l'autorretrat (el físic com el contenidor bàsic del jo) i fins a l'ús de metàfores visuals. El context social i la pròpia experiència de trànsit de la infantesa a la joventut (primer pas per l'edat adulta) fan que qualsevol registre de les seves experiències ens resultin interessants, properes i en qualsevol cas commovedores.

L’exposició es podrà visitar del 5 al 20 de juny de 2021, de dijous a diumenge de 18 h a 20 h, a la sala d’Exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela, 1-3.

210531 expo_Can_puget_Antoni_Pous.jpg

Comparteix