INICI / TEMES / Informació / Notícies

El recorregut llarg, que uneix Setcases i l’Estartit, té una distància de 205 km aproximadament. Hi ha una ruta més curta, d’uns 126 km, amb sortida a 2/4 de 10 del matí des de la zona esportiva de Manlleu, on també hi haurà un punt d’avituallament pels ciclistes de la modalitat llarga.

El proper dissabte 5 de juny es celebrarà la 9a edició de la marxa ciclista “Ter bike experience”, que ressegueix el riu Ter pràcticament en la seva totalitat. El recorregut llarg, que uneix Setcases i l’Estartit, té una distància de 205 km aproximadament, i s’estima que el temps de realització de la prova voltarà les 14 hores. Pels menys intrèpids hi ha una ruta més curta, d’uns 126 km, amb sortida des de la zona esportiva de Manlleu a partir de 2/4 de 10 del matí. Al costat del Pavelló Municipal d’Esports hi haurà instal·lat, a més de la sortida de la ruta curta, un punt d’avituallament pels ciclistes de la modalitat llarga.

La prova està organitzada pel Club Open Natura i Tracks Tour i compta amb la col·laboració del Consorci del Ter, la Diputació de Girona, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Manlleu.

L’organització tindrà en compte tots els protocols de seguretat i les mesures de prevenció pel COVID-19, per garantir que sigui una pràctica esportiva segura.

Per més informació: www.terbikeexperience.com

 

210531 Cartell_ter_bike_experience.JPG

Comparteix