El desplegament de la tecnologia 4G es realitza des de fa uns anys per tal de millorar la velocitat d'Internet en mobilitat i proporcionar una millor cobertura a l'interior dels edificis. Aquest canvi pot provocar en alguns casos problemes en la recepció de canals de televisió.

 

El Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital, ha imposat obligacions als operadors mòbils llicenciatàris de la banda de 800MHz (Orange, Telefónica i Vodafone) per tal de garantir que quan posin en servei el 4G al territori, no afecti a la senyal de televisió de la ciutadania. Les emissions de telefonia mòbil 4G es produeixen en la banda de la TDT (televisió digital terrestre) per la qual cosa és possible en alguns casos que la recepció del senyal de televisió es pugui veure afectada en alguns edificis o habitatges propers a les estacions de telefonia mòbil.

 

Si alguna persona detecta problemes en la senyal d'algun canal de televisió cal que truqui al telèfon d'incidències: 900 833 999 o bé a través del formulari en línia a http://www.llega800.es  i l'empresa adjudicatària del desplegament enviarà personal tècnic per tal de revisar i solucionar la recepció dels canals de televisió de manera totalment gratuïta.

Imatges relacionades

  • 4G

Documentació adjunta

Comparteix