Nova sessió de cinema català amb la pel·lícula guanyadora de la última edició dels Premis Gaudí

Aquest diumenge, 30 de maig, a les 19 h, El cinema Casal de Gràcia acollirà una nova sessió del Cicle Gaudí de cinema català. Es projectarà La Vampira de Barcelona, guanyadora de cinc premis Gaudí i del premi del públic al Festival de Sitges.

Lluís Danés debuta en el llargmetratge de ficció amb un thriller d'època basat en fets reals que relata la fabricació d'una llegenda, la de l'assassina de nens Enriqueta Martí, personatge de la crònica negra barcelonina de principis del segle XX.

Sinopsis: A la Barcelona de principis del segle XX hi conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l'altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com La Vampira del Raval. El periodista Sebastià Comas s'endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s'acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s'amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

 

 

Diumenge 30 de novembre. 19 h

Lloc: Cinema Casal de Gràcia. Carrer Roca, 4-6

Preu: 4,50€

Organització: Patronat del Casal de Gràcia, Ajuntament de Manlleu-Cultura i Acadèmia del Cinema Català 

 

Imatge La Vampira de Barcelona 30.05

Imatges relacionades

  • VISUAL_A3_LA_VAMPIRA_DE_BARCELONA_MANLLEU.jpg
  • galeria_vampira_bcn_02.jpg
  • galeria_vampira_bcn_06.jpg

Comparteix